Όροι

 
 
 
ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ
Pigland | Χοιροτροφική Μονάδα Θήβα


Ο χοίρος (κοινώς γουρούνι) είναι οικόσιτο θηλαστικό ζώο που ανήκει στο γένος συς, στην οικογένεια συίδες και στην τάξη αρτιοδάκτυλα. Είναι ζώο παµφάγο και πολύ γόνιµο. Απαντάται σε όλα τα µέρη της γης και εκτρέφεται κυρίως για το κρέας του.

Η δημοφιλία του στο ελληνικό διαιτολόγιο (μεταξύ των κτηνοτροφικών προϊόντων) μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλή όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με την παραγωγή του. Ο λόγος για το ελληνικό χοίρειο κρέας, η αυτάρκεια του οποίου βαίνει μειούμενη τα τελευταία χρόνια και δεν ξεπερνά σήμερα το 30% της συνολικής εγχώριας κατανάλωσης.
 

 

 

 
 
 
 
Η χοιροτροφική Μονάδα μας "PIGLAND" η οποία εδρεύει στην Θήβα, συνεργαζόμενη με την αναπαραγωγική μονάδα της TOPIGS Hellas σας προσφέρει χοίρους υψηλής ποιότητας Ps και GPs.

Στις σύγχρονες μονάδες μας λειτουργούμε με σύστημα κλειστού πυρήνα InGene και η ανανέωση του γενετικού υλικού γίνεται με εισαγωγή σπέρματος και κάπρων από την κορυφή της γενετικής πυραμίδας της TOPIGS.

Η δυναμικότητα της PIGLAND ξεπερνάει τα 2.000 θηλυκά ετησίως. Το υψηλό επίπεδο υγείας και το κορυφαίο γενετικό υλικό της TOPIGS συμβάλλουν στη παραγωγή υψηλής ποιότητας Ps και GPs.

Στην χοιροτροφική μονάδα μας, οι χοίροι εκτρέφονται σε φιλικούς προς αυτά χώρους σε ένα περιβάλλον απόλυτης καθαριότητας που διασφαλίζουν την ευζωία των χοίρων.
 

 

 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετική με την εκτροφή των χοίρων αλλά και για τις παραγγελίες σας.