Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
 
 
PIGLAND
Χοιροτροφική Μονάδα Θήβα


Η χοιροτροφική Μονάδα μας "PIGLAND" η οποία εδρεύει στην Θήβα, δραστηριοποιείται από το 2007 με την παραγωγή, αναπαραγωγή και εμπορία χοίρων προσφέροντας υγιείς χοίρους σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις πιο νεόδμητες αναπαραγωγικές μονάδες της Ευρώπης και η πιο σύγχρονη στα Βαλκάνια, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις πιο αυστηρές απαιτήσεις της αναπαραγωγικής διαδικασίας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Θήβα είναι πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα μέσα ώστε να συμβάλλουν στην υγεία και ευζωία των χοίρων, αλλά και να διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες. Έτσι, καθημερινά με αγάπη και μεράκι εκτρέφουμε χοίρους σεβόμενοι απόλυτα τους νόμους της φύσης.
 

 

 

 
 
 
 
Η προσωπική φροντίδα, η 24ωρη παρακολούθηση της υγείας των ζώων, η υψηλή ποιότητα ζωοτροφών και οι άριστες συνθήκες διαβίωσης είναι οι αρχές της χοιροτροφικής μονάδα μας για να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

Η χοιροτροφική μονάδα μας δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται με την βοήθεια πάντα ειδικών επιστημόνων και με στόχο την παροχή όλο και καλύτερης ποιότητας προϊόντων.

Χάρη στην πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, την επιμονή μας στην ποιότητα και το σεβασμό στον καταναλωτή, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε η καλύτερη χοιροτροφική μονάδα σε όλη την Ελλάδα.

Βασικός σκοπός μας είναι η παραγωγή ελληνικού χοιρινού κρέατος. Με σεβασμό στον καταναλωτή εκτρέφουμε τα ζώα μας στο φυσικό τους περιβάλλον με φυτικές τροφές τηρώντας τους αυστηρούς κανόνες που όρισε η φύση.
 

 

 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετική με την εκτροφή των χοίρων αλλά και για τις παραγγελίες σας.